Gå till innehållet

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 16.8.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Nihtivalli

Plats för profilbild

Leila
16. augusti 2021 klockan 14.32.58

Suunnitelmassa ei ole selkeää suunnitelmaa, miten Nihtivallin leikkaus tapahtuu Nihtimäki-kadun kohdalla. Puutteellista on myös tämän aukon tuoman haitan minimointi - nyt piirroksissa aukko aika leveä. Olisiko siihen löydettävissä rakennetta niin, että suora yhteys saadaan pois esim. kaarreratkaisulla tai aidalla. Aukon kaiketi kannattaa olla mahdollisimman kapea haittojen minimoimiseksi.
Nihtivallin osalta on asemakaavan käsittelytekstissä kerrottu, että vallin tavoitteena on antaa pientaloalueelle suojaa. Miten tämä varmistetaan tämän em. aukon osalta ja miten tämä huomioidaan Nihtivalli-puiston rakenteiden ja kasvillisuuden osalta suojaaminen esim. kasviaidanne tms. Tavoitteena on, että valli tuo suojaa. Nyt en löytänyt tätä näistä suunnitelmista, joten toivon asian huomioimista tulevissa tarkentuvissa suunnitelmissa.