Gå till innehållet

Perillistenpuiston perusparannussuunnittelun asukaskysely

Pratbubbla 10
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Lappeenrannan kaupungin Kadut ja ympäristö - vastuualue on laatinut Tykki-Kiviharjuun sijoittuvaan Perillistenpuistoon perusparannussuunnitelmaluonnoksen. Asukkaat voivat jättää suunnitelmaluonnoksesta palautetta 24.6.-11.7.2021 välisenä aikana. Annettuja palautteita käytetään ainoastaan puiston suunnittelun lähtötietoina. Ethän merkitse henkilötietoja kyselyn vastauskenttään.

Puiston perusparannussuunnitelma viimeistellään asukaskyselyn päätyttyä. Asukkaiden toiveita ja muutosehdotuksia pyritään huomioimaan lopullisessa suunnitelmassa. Puiston suunnitelma valmistuu loppukesällä ja toteutustyöt alkavat syksyllä 2021.   

Perillistenpuiston suunnitelmaluonnos on esitelty kyselyn liitteenä olevassa pdf-tiedostossa. 

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille jo etukäteen!

Lisätietoja antaa:

Laura Ratilainen

Kaupunginpuutarhuri

Puh 040 653 0935

laura.ratilainen@lappeenranta.fi

Basuppgifter

Avslutat: 11.7.2021

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Perillistenpuisto

Plats för profilbild

Suvi
30. juni 2021 klockan 16.17.48

Alueella paljon koiranulkoiluttajia, myös itse, joiden kanssa useasti ääneen toivottu, kun olisi edes pieni alue aidattuna jotta koirat saisivat juosta ja leikkiä vapaana. Puisto nyt jo kaunis, mutta mukavuutta ja turvallisuutta parantaisi jos katosalue laitamalta purettaisiin, tällähetkellä lähinnä ammattimaisten alkonkäyttäjien käytössä. Ajoittain pelottaa kävellä iltaisin/yöllä heidän käytöksen ja huutelun vuoksi. Mahdollisesti myös iv.käyttäjille särmäjäteastia, niin ei tarvisi paljain käsin keräillä neuloja ja ruiskuja maasta, lasten ja koirien turvaksi. Kiitos!