Gå till innehållet

Perillistenpuiston perusparannussuunnittelun asukaskysely

Pratbubbla 10
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Lappeenrannan kaupungin Kadut ja ympäristö - vastuualue on laatinut Tykki-Kiviharjuun sijoittuvaan Perillistenpuistoon perusparannussuunnitelmaluonnoksen. Asukkaat voivat jättää suunnitelmaluonnoksesta palautetta 24.6.-11.7.2021 välisenä aikana. Annettuja palautteita käytetään ainoastaan puiston suunnittelun lähtötietoina. Ethän merkitse henkilötietoja kyselyn vastauskenttään.

Puiston perusparannussuunnitelma viimeistellään asukaskyselyn päätyttyä. Asukkaiden toiveita ja muutosehdotuksia pyritään huomioimaan lopullisessa suunnitelmassa. Puiston suunnitelma valmistuu loppukesällä ja toteutustyöt alkavat syksyllä 2021.   

Perillistenpuiston suunnitelmaluonnos on esitelty kyselyn liitteenä olevassa pdf-tiedostossa. 

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille jo etukäteen!

Lisätietoja antaa:

Laura Ratilainen

Kaupunginpuutarhuri

Puh 040 653 0935

laura.ratilainen@lappeenranta.fi

Basuppgifter

Avslutat: 11.7.2021

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Perillistenpuisto

Plats för profilbild

Luonnonlapsi
1. juli 2021 klockan 17.08.36

Hei!
Toivoisin, että puisto säilyisi kauniina luonnonpuistona. Puita ei kaadettaisi, istutuksia voisi lisätä ja nurmialueita kunnostaa.
Vanhoja omenapuita voisi vaihtaa uusiin ja istuttaa uusia luumu-ja/ kriikunapuita. Puistoon voisi tehdä hyötykasvialueen, johon voisi laittaa kasvamaan esim. salaatteja, yrttejä, muutaman marjapensaan, raparperia tms. muita helppohoitoisia kasveja, joita lähitalojen asukkaat voisiva hyödyntää. Huvimajan voisi uusia tai kunnostaa siten, ettei se olisi humalaisten öykkäröintipaikka tai mekkaloivien nuoriso- tai muiden joukkojen kokoontumispaikka. Siitä voisi tehdä paremmin luontoon sulautuvan. Haluaisin puiston olevan rauhallinen ja viihtyisä oleskelualue ilman melua. Puisto ei ole paikkana soveltuva nuorison pelikentälle tai koirien ulkoiluaitauksella, ottaen huomioon sen koon ja sijainnin. Kiitos!