Gå till innehållet

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 5.10.2021

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Koira-aitauksen pohja

Plats för profilbild

Saara
17. september 2021 klockan 19.08.59

Toivon kiinnitettävän huomiota aitauksen pohjaratkaisuihin niin että vesi ei pääsisi seisomaan missään. Suolistoloiset mm. giardia viihtyy ja leviää helposti kosteissa paikoissa.

Plats för profilbild

@helienberg_espoo
21. september 2021 klockan 13.35.46

hei, asia otetaan huomioon jatkosuunnittelun yhteydsessä. Kiitos palutteesta!

Plats för profilbild

Espanjansiruetanoista
28. september 2021 klockan 16.40.18

Metsässä on espanjansiruetanoita jotka kantavat kolibakteeria, listeriaa sekä koirille vaarallisia keuho- ja sydänmatoja. Olen pyytänyt pari vuotta sitten kaupunkia torjumaan Juvantien varressa olevia espanjansiruetanoita mutta vastaus oli että torjunta on tontin omistajan vastuulla. Eipä teollisuusyrityksiä paljon kiinnosta onko niiden pihalla etanoita vai ei. Nyt etanat ovat päässeet leviämään myös siihen metsään.