Gå till innehållet

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 5.10.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Pitääkö kaikkiin metsiin kajota

Plats för profilbild

Toinen koiranomistaja
29. september 2021 klockan 8.44.55

Alajuoksun ja teollisuusalueen välinen pieni metsä on ollut todella tärkeä virkistysalue ja minulle tärkein syy miksi haluan lähistöllä asua. On todella kummallista miksi jokaiseen pieneenkin metsään pitää mennä puita kaatamaan tai jotain muuta rakentamaan. Käyn metsässä pari kertaa päivässä koiran kanssa ja niin tekee moni muukin koiranulkoiluttaja. Tästä ei tule meteliä lähistön taloihin. Eikö metsä voitaisi pitää luonnontilassa ja muidenkin ulkoilijoiden virkistyskäytössä. Ei haittaa juuret poluilla eikä metsän märkyys. On kiva risteillä polkuja ristiin rastiin koiran kanssa. Pimeällä otan taskulampun käyttöön. Olen vieraillut naapurikunnassa neljässä eri koirapuistossa ja ne kaikki on rakennettu paikkaan jossa ei ole asuntoja lähellä. Nykyisen suunnitelman mukaan koirapuisto tulee todella lähelle taloja ja meteli tulee varmasti häiritsemään asukkaita kovasti. Alajuoksun parkkipaikka on aivan täynnä iltaisin. Jo nyt päiväkodista lapsiaan hakevat vanhemmat parkkeeraavat autonsa osittain jalkakäytävälle josta syntyy vaaratilanteita tien mutkassa.