Gå till innehållet

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 5.10.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Joutuuko lasten luontometsä väistymään?

Plats för profilbild

Huolestunut
4. oktober 2021 klockan 18.55.55

Suunnitellusta alueesta on nähtävillä kaksi erilaista kuvaa, mutta koirapuisto näyttää osuvan päällekkäin Niipperin päiväkodin käyttämän metsäalueen kanssa. Vaikuttaa lyhytnäköiseltä ja vastakkainasettelua lisäävältä, että lasten ympäristökasvatukseen käytettävä metsä saisi väistyä koirien tieltä. Lisäksi alueelta on löytynyt liito-oravan jätöksiä, joista on asianmukaisesti ilmoitettu Uudenmaan ELY-keskukseen. Positiivista on, että puustoa aiotaan jättää paikoilleen, negatiivista on puistosta väistämättä aiheutuva melu lähiympäristöön ja jo nyt ruuhkaisen pysäköintialueen osoittaminen koirapuiston käyttäjille.