Gå till innehållet

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Pratbubbla 59
Diskussion | Reisjärven kunta
Diskussionen har avslutats

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Basuppgifter

Avslutat: 30.1.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Avantouintiin satsaaminen

Plats för profilbild

Salla
25. november 2021 klockan 13.13.30

Hei!
Reisjärvellä on nykyisin paljon avantouimareita ja Salmensuun avanto on ollut hieman haasteellinen käyntipaikka keskitalvella. Ehdotukseni olisi, että Salmensuuhun, venelaiturille tehtäisiin avantouintipaikka. Olisi uppopumppu joka pitäisi avannon auki. Iso plussa olisi jos saataisiin jonkinlainen lämmin pukukoppi myös siihen avannon lähelle talveksi.

Plats för profilbild

Marjuska
26. november 2021 klockan 0.18.55

Ihan kuningasidea! Kävijöitä riittäisi kyllä. Vielä parempaa kun olisi pienenpieni sauna johon voisi ostaa kerta/kausikortin jolloin pääsisi pidemmän kaavan mukaan nauttimaan tästä hyvänolontunnetta lisäävästä harratuksesta. Ja ehkä myös hyvästä seurasta. Ehdottomasti ääni tälle!

Plats för profilbild

Maija
26. november 2021 klockan 16.19.14

Tämä aivan loistoidea, avantosauna salmensuuhun. Olisin valmis maksamaan siitä että pääsen muutaman kerran viikossa käymään saunassa ja avannossa.

Plats för profilbild

Marjut Silvast
30. december 2021 klockan 11.03.10

Salmensuussa on jo pumppu, joka pitää avannon auki. Nautinnollisia uintihetkiä!