Gå till innehållet

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Pratbubbla 59
Diskussion | Reisjärven kunta
Diskussionen har avslutats

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Basuppgifter

Avslutat: 30.1.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Jätskiä ja melontaa

Plats för profilbild

Herkkusuu
25. november 2021 klockan 18.59.14

Salmensuuhun jäätelökioski kesäksi. Samalla nuorille kesätöitä.

Muutama kajaakki, jotka olis kaikkien käytettävissä, mutta lukittuina. Kioskista sais avaimet kajaakkien käyttöön. Samalla voitaisiin seurata niiden kunnossa pysymistä. Kioskissa ois myös varauslista kajaakeille. Avaimet olis palautettavissa myös aikana, jolloin kioski on kiinni.