Gå till innehållet

Palautetta Kallvikin rantaraitin puistosuunnitelmaluonnoksesta

Pratbubbla 71
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 27.2.2022

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kuntolaitteet

Plats för profilbild

Rantaraitti
13. februari 2022 klockan 11.28.54

Kuntolaitteiden osalta toivotaan monipuolisempaa valikoimaa. Esimerkiksi painoilla varustettuja kuntolaitteita, ei pelkkiä kehonpainoharjoitteluun soveltuvia. Näin kuntoilualue tulisi monipuolisempaan käyttöön ja useammalle ihmiselle soveltuvaksi.

Laiturialueiden osalta huomioitava, että alueen asukkailla on venepaikkaoikeus suunnittelualueen sisällä olevaan laituriin/osa laitureista on yksityisomistuksessa.