Salon kaupunkikeskusta -visioluonnos / Tori

Pratbubbla 6
Diskussion | Salon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Kerro ajatuksesi torin kehittämisestä.

Basuppgifter

Avslutat: 19.4.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Tori on myös koko kansan kokoontumispaikka

Plats för profilbild

Torifani
21. mars 2022 klockan 12.50.21

Torin toiminta perustuu torimyyjiin. Aukioloa on turha laajentaa, jos ei ole myyjiä. Suppeammat aukioloajat keskittävät myyjät samoihin aikoihin, jolloin on myös toritunnelmaa ja asiakas voi luottaa, että on monipuolista tarjontaa.
Torin vieressä olevia puistoja on suojeltava, ilman vehreyttä ei ole viihtyisää toria. Jos puistoalueet vielä pienenevät, menettää tori ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin. Jos viheralueita otetaan myyntikäyttöön, on aivan sama missä tori sijaitsee, vaikka jossain suuren parkkipaikan kyljessä.
Kannattaa muistaa pitää torialue riittävän avarana, kaupungin keskustassa pitää olla paikka, mihin mahtuu kerralla paljon kansalaisia. Tori on perinteisesti kaikkialla maailmassa ollut kansan kokoontumispaikka, ei täyteen rakennettu kauppapaikka (liiketiloja kyllä löytyy kaupungin keskustasta).

Plats för profilbild

Torisija
29. mars 2022 klockan 0.13.22

Salon torille ei myyjiä tule kauempaa koska aukiolot niin lyhyet. esim. Naantalissa torikahvilat auki 20.00 kesällä.. Tori on kesällä klo 18:00. Naantali on toki kesäkaupunki.. Salosta ei tule jos ei nämä aukioloajat täyty ja tori tyhjänä jo klo 15:00.
Tori saisi aloittaa kesäkauden joka arkipäivä ma-la jo kesäajan kanssa ja päättyä kun kesäaika päättyy. Salosta kesäkaupunki oikeilla kesäajoilla!