Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Toivomme erityisesti näkemyksiä ja perusteluita puiden istuttamisen vaiheistukseen.

Pratbubbla 34
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 10.4.2022

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

HYÖTYPUISTO

Plats för profilbild

CET
28. mars 2022 klockan 13.58.54

Omavaraisuus on nyt se mikä täytyy tehdä, kyllä koivujakin voi olla mutta ajattele kirsikoita omenoita päärynöit, pensaita viinimarjoja, kariaisia, persilja talvehtii ja maanpeittokasvina erinomainen. Teemapäiviä puistoon, mitä luonnosta poimit sen voi syödä

Plats för profilbild

@KristinaRocha_Espoo
1. april 2022 klockan 14.51.13

Vaikka omavaraisuus on tärkeä ja ajankohtainen asia niin pitää harkita mille kaupungin yleisille viheralueille viljelytoiminto sopii, ketkä viljelyksiä hoitaisivat ja miten sato korjattaisiin. Siirtola- ja ryhmäpuutarha-alueita sekä viljelypalsta-alueita löytyy jo nyt hyötykasvien viljelyyn ks. www.espoo.fi/fi/palvelut/viljelypalstat. Näkisin että Alberganesplanadin -puisto taas on sen verran keskeinen, tärkeä kaupunkikuvan kannalta ja toiminnallinen puisto, joten puisto on tarkoitus säilyä nykykäytössään (viihtyisänä oleskelu- ja läpikävelypuistona). Istutettavaksi ehdotetut kirsikkapuut eivät tuota syötäviä hedelmiä. Valintaan vaikutti alueen rottaongelma ja korkea laatutasovaatimus.
Koivuja ei taas tähän puistoon ole esitetty (suunnitelmat löytyvät "Näytä lisätiedot"-kohdan alta liitteenä)