Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 32
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja maanantaihin 18.4.2022 asti.

Basuppgifter

Avslutat: 18.4.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Säilyttäkää Espoon kauppalan ajan maaiaismaisema!

Plats för profilbild

Juha Ervola
3. april 2022 klockan 20.41.18

Tai ylipäätään maalaismaisema, mitä vuoden 1950 ilmavalokuvassa Espoon karttapalvelusta selviää osaa Espoota, ei tosin tästä Keski-Espoon osilta, vuoden 1976 ilmavalokuva on koko Espoon alueelta, niin Keski-Espoon osalta voi soveltaa sitä.
Ja älkää rakentako yli kuusikerroksisia taloja.
Jättäkää aarniometsät rauhaan ja siivotkaa järvet, lammet ja suot puhtaiksi.
Roska-astioita on syytä olla parkkipaikoitusten vieressä luontoalueiden reunoilla.
Juha Ervola, paljasjalkainen espoolainen, polkupyöräilijä, rastisuunnistaja, avantouimari, vaeltaja ja Bodom-murhien tutkija.

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
5. april 2022 klockan 13.01.30

Kiitoksia kommentistanne! Luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmassa on otettu huomioon vanhojen maalaismaisemien ja kulttuuriympäristöjen ominainen avoimien ja metsäisten alueiden vaihtelu maisemassa. Noin 10 % suunnitellusta pinta-alasta on niittymäisessä ulkoasussa ylläpidettäviä alueita. Vanhojen metsien luontoarvot ovat tärkeitä ylläpidettäviä tekijöitä taajamiin liittyvissäkin metsissä ja näitä ominaispiirteitä on otettu huomioon suunnittelussa. Samoin mahdollisesti roskaiset alueet on kirjattu ylös niillä tehtyjen maastotöiden aikana suunnitelman kuviokohtaisiin tietoihin ja roskia poistetaan alueilla tehtävien toimenpiteiden aikana. Roskaaminen on hankala taajamametsien ongelma, jota pyritään rajoittamaan riittävällä roska-astiaverkostolla, mutta vastuu omien roskien kuljettamisesta asianmukaisiin astioihin on lähtökohtaisesti tietenkin alueen käyttäjillä. Kerrostalojen kokoon tällä suunnitelmalla ei voida vaikuttaa, voitte antaa kaupunkisuunnitteluun liittyvissä asioissa palautetta kaupungin sähköisen palautekanavan https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/ kautta.