Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 7
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 6.6.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Veteraanintien suunnitelmat

Plats för profilbild

Reino Paavola
31. maj 2022 klockan 12.46.01

Poikani Pasi Paavola omistaa viereisen tonttimme "2.64/ 10/ 49-50-301-10. asunut vuosia Ruotsissa taitaa jäädäkin sinne. On saanut tontin ostokyselyitä. Kun nyt suunnitellaan sähköjohtojen laittamista maan alle ja ojan sillan parantamista, niin olisi järkevää laittaa vesijohtoliittymät sekä viemäriliitymät tontin rajalle ojan vierelle.
Samalla meidän talon 2:64 / 11 sähköjohdot olisi ehkä hyvä siirtää, etteivät jää mahdollisen Pasin tontin uusien omistajien pihapiiriin.
Ne pitänee vetää kallioiden jälkeen tontin eteläreunan kautta.
??
Reino paavola. 0400482552 reino.paavola@elisanet.fi