Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 7
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 6.6.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Veteraanintien suunnitelmat II

Plats för profilbild

Ritva Helminen-Halkola ja Seppo Halkola
2. juni 2022 klockan 11.09.47

Läpiajokielto ja nopeusrajoitus

Veteraanintien alkupäässä on ollut läpiajon kieltävä liikennemerkki ja nopeusrajoitus 30 km/h (kuvaa ei voinut liittää mukaan). Uusi nopeusrajoitus voisi olla myös 20 km/h, jota on alueella kannatettu. Merkki on poistettu Vanhan Hämeenkyläntien leventämisen aikana. Veteraanintien läpiajokielto ja nopeusrajoitus ovat suunnitelman toteuduttua entistäkin tärkeämpiä:
- Veteraanintie on koululaisten yhteys alueen kouluihin
- Mikäli katuosuus paranee, myös sen houkuttelevuus kasvaa
- Veteraanintiestä on muodostunut läpiajoreitti, koska navigaattorit näyttävät lyhimmän reitin

Vastaava läpiajon kieltävä ja nopeusrajoituksesta kertova liikennemerkki on Vanhan Hämeenkyläntien ja Krenatöörintien risteyksessä. Myös Krenatöörintieltä on yhteys Sotilastorpantielle, kuten Veteraanintieltä. Eli Veteraanintie ja Krenatöörintie ovat rinnastettavissa toisiinsa.