Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 7
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 6.6.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Veteraanintien suunnitelmat III

Plats för profilbild

Ritva Helminen-Halkola ja Seppo Halkola
2. juni 2022 klockan 11.10.26


Pysäköinti

Vieraiden kadunvarsipysäköinnille ei juurikaan jää tilaa, mikäli kadun alkupää toteutetaan jalkakäytävän kanssa. Vaihtoehtoisia pysäköintipaikkoja ei alueella ole. Uusmäen kentän laidalla on kentän tarpeisiin varattu pysäköintipaikkoja, mutta ne eivät palvele asukkaiden vieraspysäköintitarvetta.

Reunakivet

Suunnitelmassa esitetyt reunakivet rajaavat kadun, mutta eivät mahdollista lapsipolkupyöräilijän siirtymistä pientareelle, kuten suunnitelman esittelytilaisuudessa tuotiin esille. Korkeiden reunakivien sijasta voidaan rajaus tehdä ”asfalttimakkaralla” tai matalammalla, viistetyllä reunakivellä, jollaisia käytetään tonttiliittymien kohdallakin. Pyöreällä kaivonkansiritilällä saadaan lisäksi parempi teho kuin kitakaivolla. Veteraanintielle suunnitellut hulevesien kitakaivot reunakiveyksissä eivät ole toimineet Vanhalla Hämeenkyläntiellä, vaan sateella voi todeta miten tien sadevedet ohittavat useimmat kiveyksen reunaan
asennetut kitakaivot.