Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 6
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 8.6.2022

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Lisää kaupunkivihreää

Plats för profilbild

Henrik
25. maj 2022 klockan 17.14.25

Suunnitelma vaikuttaa kohtuullisen hyvältä ja yhteyttä on sinänsä odotettu, että väliaikaisesta järjestelystä päästään eroon. Toivoisin kuitenkin, että istutusten tai kaupunkivihreän määrää lisätään suunnittelualueella. Tapiolan keskusta on melkoisen betonin ja kyseinen silta tuohon asti on myös aika karu. Istutettavien alueiden kasvattaminen tai esimerkiksi mäntyjen istuttaminen eri puolille aluetta toisi mukavasti lisää eloa alueelle. Toivottavasti siis sekä nykyisiä istutettavia alueita voitaisiin kasvattaa ja mahdollisuuksien mukaan lisätä istutettavia puita muun Tapiolan tapaan.

31. maj 2022 klockan 15.30.28. Svaret har tagits bort.

  • 1.6.2022 kl 14.42 @NikoRiepponenEspoo modererade innehållet: Kaupungin edustaja laittaa kommentin uudelleen rekisteröityneenä käyttäjänä.
Plats för profilbild

@MiikkaH
1. juni 2022 klockan 15.05.18

Terve Henrik,
Tapiolan kävelykeskusta sijoittuu pitkälti kansirakenteen päälle kuten myös Tuulikinsilta, joten kohteen viheristutukset painottuvat pensas- ja köynnösistutuksiin istutuslaatikoissa. Tuulikinsillan itäpuolella on maanvaraista aluetta ja tulevan kaavan (ei vielä voimassa) mukaisesti sinne tulee isompia puita.

Terveisin, Miikka Hakari
Espoon kaupunki