Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 23.10.2022

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kävelyn ja pyöräilyn yhteyksistä ei mitään mainintaa katusuunnitelmissa

Plats för profilbild

Lari
12. oktober 2022 klockan 8.42.03

Hei

Ihmettelen, että Menninkäisen metsän, Aarne Ervin aukion ja Kirkkopolun katusuunnitelmassa ei ole sanallakaan mainittu kävelyä ja pyöräilyä. Lainaus kohdasta liikenne:
"Liikenne koostuu pääosin uimahallin huollosta, pysäköinnistä ja uimahallin käyttäjiä palvelevista tilausbusseista, hotellin huollosta, palveluliikenteestä sekä kirkon huolto-, pysäköinti- ja seremonialiikenteestä. Liikennemäärien arvioidaan säilyvän ennallaan."

Samalla kävely- ja pyöräily-yhteyksien leveys on 2,60, mikä poikkileikkauksena mahdollistaa varsin suuret kulkijamäärät. Näistä ei ole mitään mainintaa, arvioita liikennemääristä tai perusteluja tehdyille valinnoille.

Suunnitelmien arviointia ja palautetta auttaisi, että kävelyn ja pyöräilyn määrät olisi kerrottu tai ainakin arvioitu jos sellaiset on tiedossa. Samalla olisi hyvä kuvata miten suunnittelija on ajatellut kävelyn ja pyöräilyn toimivan: mistä suurimmat määrät tulevat ja minne menevät. Tämä auttaisi hahmottamaan käyttäjien tarpeita ja miten ratkaisut vastaavat niihin.

Plats för profilbild

@MiikkaH
18. oktober 2022 klockan 9.25.07

Terve Lari, kiitos huomiosta. Suunnitelmaselostukseen voisi tosiaan liittää tiedot jalankulun ja pyöräilyn reiteistä ja selvittää onko alueelta tehty liikennelaskentaa.

t. Miikka
Espoon kaupunki