Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 13
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kiitos kommenteistanne

Plats för profilbild

@tanttni
13. januari 2023 klockan 7.52.21

Kiitos kommenteistanne,
Pikkunevantien loppuosa jalkakäytävineen on tarkoitus suunnitella seuraavassa suunnitteluosiossa. As Oy Espoon Daaliarinteen esittämä pyyntö jätekatoksen huoltamisen vaatimasta liittymästä lisätään katusuunnitelmaehdotukseen.

Lambertinreitin sijaintiin voidaan pieniä muutoksia tehdä olemassa olevan puuston säilyttämiseksi, kuitenkin alueellista kuivatusta palveleva avo-oja asettaa omat haasteen alueen heikon stabiliteetin vuoksi ja avo-ojan vaatii myös huoltoa. Lambertinreitin sijaintia voidaan tarkastella vielä tarkemmin, mutta suuria muutoksia siihen ei ole luvassa. Nyt laadittavat katu- ja puistosuunnitelmat mahdollistavat alueen katujen ja puistojen toteuttamisen, mutta eivät määrittele niiden toteuttamisen laajuutta varsinaisessa urakassa. Toteutetaanko Lambertinreitti 1. vaiheessa alueen muun rakentamisen yhteydessä, päätetään myöhemmin.

Valitettavasti voimassaolevissa asemakaavoissa ei ole osoitettu kadunvarren pysäköinnin mahdollistavaa katualuetta eikä yleistä pysäköintialuetta, jota voitaisiin suunnitella katusuunnitelmia laatiessa. On totta, että kapea katutila asettaa haasteita ja nykyinen bussireitti siirtynee tulevaisuudessa Lambertinsillalta Gobbackantielle alueen kehittymisen myötä. Gobbackantien ja Lambertintien risteysalue tulee muuttumaan hieman nykyisestä ja muutoksen myötä risteysalueen liikennöinti tulee parantumaan nykyisestä.

ystävällisin terveisin
Peikin puolesta Niina
Espoon kaupunki