Joutsenon Lintukankaan Keskuspuiston asukaskysely

Pratbubbla 14
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Lappeenrannan Elinvoima ja kaupunkikehitys toimialaan kuuluva Kadut ja ympäristö – vastuualue aloittaa Joutsenon Lintukankaalle sijoittuvan niin kutsutun Keskuspuiston perusparannussuunnittelun. Kysymme suunnittelun lähtötiedoiksi asukkailta Keskuspuistoon liittyviä toiveita ja kehitysehdotuksia Ota kantaa.fi-sivuston kyselyllä 20.10.- 10.11.2022 välisenä aikana.


 

Basuppgifter

Avslutat: 10.11.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Oleskeluun sopiva puisto

Plats för profilbild

Joutsenolainen
21. oktober 2022 klockan 20.03.27

Toivoisin, ettei kaikista puistoista tarvitsisi tehdä liikunnallisia kohteita, vaan jossakin voisi vain olla ja nauttia puiston kauneudesta ja elämästä. Keskuspuisto voisi olla tällainen paikka.

Pari pientä pöytää eväsretkiä varten ja asianmukainen ja riittävän kokoinen roskis järkevällä tyhjennysvälillä. Erilaisia istumapaikkoja: pöytien ääreen tuoleja, polun varrelle perinteisiä penkkejä, lisäksi olisi kiva, jos olisi paikka, johon levittää piknikviltti tai istahtaa lukemaan kirjaa puun varjoon.

Keinut lapsille ja miksipä ei perinteinen pihakeinu aikuisillekin. Ei mitään valtavia muovisia kiipeilytelineitä, värimaailma ja tunnelma puiston olemusta kunnioittaen. Kasveille tilaa kasvaa. Hyvin mutta ei liiaksi hoidettu ja puunattu istutustyyli. Tykkäisin luonnollisesta tunnelmasta.