Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Pratbubbla 37
Diskussion | Viranomaisvalvontaliitto ry
Diskussionen har avslutats

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Sosiaalli kurika

Plats för profilbild

Jh ms
19. januari 2023 klockan 19.14.43

Sellaista haluan sanoa ja kertoa että miten kurikan sosiaalli on toiminut meidän perhettä kohtaan parisen vuota sitte minulla sattui onnettomuus jos oikeakäsi on leikattu 6kertaan ja pyysimme apua näiltä elukoilta niin heidän apu oli se että lapset varastettiin valehdeltiin meidän päälle potilastiedot leviteltiin rasismia ensintyy niin paljon että sanoja ei riitä sanoa!!! Ollaan tehtyy näistä tiesmihin niin ketään ei kiinnosta ihmisten kärsimyys perheiden rikkoamista lasten kaupittelu tässä maassa että todella todella sairasta paska tässä maassa ja miten tätä sallitaan eletään kuitenkin jo 2023 vuota ja silti tätä näkyy että lapsia varastettaan sitten niitä kaupitellaan kuin halpa ale tuotetta sai tämä suomi hävettää ja kaikki ne mulkut jotka tälläistä lasten kauppa kannattaa

Användarens profilbild - Viranomaisvalvontaliitto

@Viranomaisvalvontaliitto
20. januari 2023 klockan 2.43.19

Tervehdys sinulle!
Todellako Kurikan sosiaalitoimi vei lapsenne pari vuotta sitten mieltäen sen helpottavan kätesi kuntoutumista? Ovatko noin herkästi lapset lähtöalustoilla nykyjään?

Mikäli teistä on kirjattu asiakirjamerkintöjä mitkä on todistettavissa vääriksi, niitä on pyydettävä korjattaviksi ja kumottaviksi. Virheellisiä asiakirjoja ei saa sisällyttää rekistereihin. koska ne muuttavat historiaa toisenlaiseksi kuin se oikeasti oli ja vaikuttavat väärällä tavalla suhtautumiseen ja kaikkiin päätöksiin koko perhettänne kohtaan sen 100 vuotta mitä sosiaalirekistereitä säilytetään.

Kuulutte ilmeisesti etniseen vähemmistöön jos koette että rasistinen kohtelu on myös ollut yksi syy lastenne huostaanottoon. Ketään ei pidä eikä saa syrjiä minkään ominaisuutensa perusteella. Tämä on lailla suojattu asia ja joka syyllistyy rasismiin, rikkoo lakia. Joka tapauksessa yhdenvertaisuus lain edessä on lailla turvattu, eli voit aina tehdä rikoksiin todisteellisesti syyllistyvistä henkilöistä rikosilmoituksen, jota poliisit eivät tutki mutta saat siten oikeuden haastaa toissijaisella syyteoikeudellasi rikoksiin syyllistyneet henkilöt suulliseen käräjäoikeusistuntoon.

Mikä on tilanteenne tällä hetkellä perheenä? Mikäli olosuhteet ovat lapsille suotuisat kotonanne ja jaksatte lapsia itse hoitaa ja haluatte heidät kotiin ja lapset haluavat teille kotiin, niin lain mukaan lasten on päästävä kotiin. Aluksi voi kokeilla 0.5 vuoden sijoitusta kotiin ja katsoa sinä aikana huostaanoton purkua mikä toteutuu kokonaan jos kaikki menee kotona hyvin sen puolen vuoden ajan mitä sijoitus kestää.

Onnea ja menestystä teille uutena vuotena 2023 ja palaillaan tarvittaessa asiaan!