Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Pratbubbla 37
Diskussion | Viranomaisvalvontaliitto ry
Diskussionen har avslutats

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (2)

Plats för profilbild

Victim
9. april 2023 klockan 15.04.37

2) Töölön koulun julkinen nöyryytys

Joulukuussa 2021 Töölön koulussa oli tarkoitus järjestää 7- ja 8-luokan opettajille ja oppilaille vuoden loppujuhla. Lapsemme pyydettiin esittämään Sibeliuksen teoksia juhlissa ja hän esitti onnistuneesti Sibeliuksen teoksen. Lapsi kuitenkin soitti itse keksimäänsä musiikkikappaletta, joka ei ollut aikataulussa, ja luokanopettaja ja musiikinopettajat olivat hyvin yllättyneitä ja vihaisia. He pysäyttivät hänet ja huusivat hänelle satojen opettajien ja opiskelijoiden edessä kritisoimalla ja nöyryyttäen häntä julkisesti, mikä sai hänet kärsimään häikäilemättömistä ja hillitsemättömistä loukkauksista. Tapauksen jälkeen lapsi alkoi välttää julkisia paikkoja eikä halunnut olla valokeilassa, mikä vaikutti hänen kouluelämään. Hänen opettajansa ei hyväksynyt hänen hakemustaan ​​uusien opiskelijoiden tutoriksi kesällä 2022, kertoa hänelle suoraan, että se johtui siitä, että hän ei ollut luotettava henkilö. Tällä tapahtumalla oli syvä vaikutus hänen henkiseen hyvinvointiinsa, mikä sai hänet kiihtymään ja kokemaan masennuksen tunteita. Tapaus vaikutti merkittävästi hänen mielenterveyteensä ja sai hänet kehittämään sosiaalista fobiaa. Lapsen perhe tarjosi hänelle tukea ja rohkaisua toivoen, että hän lopulta saisi takaisin itseluottamuksensa.