Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Pratbubbla 37
Diskussion | Viranomaisvalvontaliitto ry
Diskussionen har avslutats

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (7)

Plats för profilbild

Victim
9. april 2023 klockan 15.08.32

10) Sosiaalityöntekijöiden väärentäminen

Olemme syvästi huolestuneita sosiaalityöntekijöiden jatkuvasta ja toistuvasta valheellisesta väitteestä, jonka mukaan lapsemme ei olisi halunnut tulla kotiin. Lapsemme on tällä hetkellä huostassa eikä pysty ilmaisemaan todellisia tunteitaan ja toiveitaan. Siksi uskomme vakaasti, että sosiaalityöntekijöiden väitteet eivät heijasta lapsemme todellisia toiveita.

Toisin kuin sosiaalityöntekijät väittävät, lapsemme on useaan otteeseen ilmaissut vahvan halunsa tulla kotiin. Itse asiassa on ollut useita tapauksia, joissa lapsemme on nimenomaisesti ilmaissut haluavansa yhdistää perheensä.

Esimerkiksi psykologin tapaamisessa 7.10.2022 lapsemme ilmaisi halunsa palata kotiin rauhoittamaan äitiään. Psykologi kuitenkin ilmoitti hänelle, että tämä ei ollut mahdollista, ja sanoi, että et voi mennä kotiin "automaattisesti". Sen jälkeen kaikki työntekijät, mukaan lukien psykologi ja sosiaalityöntekijät, saivat hänet tulemaan kotiin. Psykologi palveli erittäin hyvin sosiaalityöntekijöiden tavoitetta poistaa lapsemme pysyvästi. Kun heidän tarkoituksensa oli saavutettu, psykologi sanoi yhtäkkiä, että "olet paremmin nyt" 2. maaliskuuta 2023. Lapseni kärsii kuitenkin edelleen traumasta ja masennuksesta, joka johtuu heidän autoritaarisista teoistaan ​​poistaa hänet perheestämme.

Lisäksi lapsemme on muissa yhteyksissä kertonut sosiaalityöntekijöille haluavansa tulla kotiin, mutta perheväkivallalla uhattuna. Tämä huolestuttaa meitä vanhempina syvästi, koska emme ole koskaan emmekä koskaan harjoittaisi minkäänlaista väkivaltaa tai vahinkoa lastamme kohtaan.
11) Sosiaalityöntekijöiden huomiotta jättämät todisteet

Asiassamme mukana olleet sosiaalityöntekijät ovat osoittaneet halukkuutta sepittää todisteita ja manipuloida totuutta oikeuttaakseen toimintansa. Väittäessään, että heidän valheensa ja tekonsa ovat totta, he ovat horjuttaneet luottamustamme heidän kykyynsä toimia rehellisesti ja puolueettomasti.

Olemme huomanneet, että tapauksemme mukana olevilla sosiaalityöntekijöillä näyttää olevan horjumaton usko omaan erehtymättömyytensä. Huolimatta siitä, että he ovat esittäneet runsaasti päinvastaista näyttöä, he kieltäytyvät tunnustamasta alkuperäisen päätöksentekoprosessinsa puutteita.

Aina kun yritämme valittaa heidän päätöksestään, he hylkäävät vaatimuksemme yksinkertaisesti toteamalla, että emme esitä mitään uutta. Tällä tavalla he osoittivat, että heidän valheensa, väärennöksensä, väärennöksensä ja mielikuvituksensa ovat totuuksia. Tämä lähestymistapa jättää täysin huomiotta aiempien todisteiden tarkistamisen ja alkuperäisen päätöksen tekemisen jälkeen ilmenneiden epäilyjen tai huolenaiheiden käsittelemisen tärkeyden.