Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Pratbubbla 37
Diskussion | Viranomaisvalvontaliitto ry
Diskussionen har avslutats

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Miten Suomen sosiaalityöntekijät poistivat lapsen tavallisesta perheestä? (9)

Plats för profilbild

Victim
9. april 2023 klockan 15.09.49

Lopuksi kymmenes askel on luoda ylivoimainen kuilu vanhempien ja lasten välille. Tämä voidaan tehdä oikeuskäsittelyn, neuvonnan ja muiden keinojen avulla, ja se voi vaikeuttaa lasten koskaan tapaamista vanhempiensa kanssa.

Näiden vaiheiden seurauksena lapset saattavat tuntea menettäneensä sukulaistensa rakkauden, mikä on yhdestoista ja viimeinen vaihe. Tämä voi aiheuttaa vakavia henkistä kärsimystä ja pitkäaikaisia ​​vahinkoja lasten mielenterveydelle ja hyvinvoinnille.

Lapsia sieppaavat sosiaalityöntekijät ottavat usein useita toimenpiteitä lasten hallitsemiseksi, mukaan lukien emotionaalinen manipulointi, erottaminen vanhemmista ja lääkkeiden käyttö. Näillä toimilla voi olla vakavia emotionaalisia seurauksia lapsille ja heidän perheilleen, ja on välttämätöntä estää tällaiset hirvittävät teot ja suojella haavoittuvia lapsia tällaisilta rikoksilta.