Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, KYSsin lääkäri, Sosiaalityöntekijä jne.

Pratbubbla 37
Diskussion | Viranomaisvalvontaliitto ry
Diskussionen har avslutats

Kerro lyhyesti asioinnistasi viranomaisessa. Saitko asiasi hoidettua nopeasti, tehokkaasti ja lain mukaisesti. Mainitse viranomaisen instanssi, esim. AVI, Valvira, sairaala K:n lääkäri, sosiaalityöntekijä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Lääkityksen korjaaminen ei onnistunut, kun lääkäri ei ymmärtänyt koko asiaa

Plats för profilbild

@Titta
18. maj 2023 klockan 18.28.38

Kärsin sydämen vajaatoiminnasta ja nestettä alkoi kertyä keuhkoihin ja lalkoigin kilokaupalla, enkä pystynyt liikkumaan hengästymättä juuri ollenkaan. otin yhteyttä terveyskeskukseen, josta sai lääkärille soittoajan. Hän soitti, mutta vaikka puhui kohtuu hyvää suomea, ei ymmärtänyt tippaakaan mistä oli kyse. Hän vaan selitti:" Sinä otta furesis vaan. se hyvä lääke."
olin selittänyt, että kokonaan toista asiaa hoitava lääkäri oli antanut minulle ensiapuna ohjeet, että yksi furesris tabeltti aamuin illoin, mutta hän oli sanonut, että parin viikon päästä pitää saada toinen nestelääke rinnalle, niin, että furesiksen määrä vähenee, koska se syö kaliumia yms aineita pitkässä käytössä. No, tämä ulkomainen lääkäri hoki vaan että isottaa sitten kaksi furesis, jos ei neste vähene... Lopulta totesin, että ok. otan lääkettä sitten sen mukaan miltä tuntuu milloinikin!!
Puhelu päättyi.
Hetken pääsätä lääkäri soitti uudestaan: sinä otta sitä furesis!
Minulta plaloi kääty ja tein valituksen ko lääkäristä ja totesin, että haluan omalääkärilleni ajan!
Muutaman sattuman kautta sen sitten myös sain ja asia hoidettiin asialliseti ja ammattitaidolla ja nyt oireet ovat lähes olemattomat.
Eli nyt tässä palkataan jotain keikkalääkäreitä joille ainoastaan saa aikoja. Vakituisille lääkäreille ei enää kukaan tahdo saada aikaa muuta kuin kuukausia jonottamalla. Kun ikää tulee, kuukausikin voi olla liikaa! Ystäväni kuoli vikko sitten, kun ai saanut hoitoaikaa mitenkään ja sitten päivystykseen vityä sai sydänkohtauksen, joka onnistuttiin hoitamaan, mutta päivän päästä tloí toinen kohtaus, johon hÄn kuoli! Siinäkin oli kyse sydämen vajaatoiminnasta!!