Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 5
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 13.2.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Vuoden turhake

Plats för profilbild

Jerry Leinonen
30. januari 2023 klockan 22.04.33

Taas kaadetaan metsää, kun vieressä on 2 vaihtoehtoista kevyenliikenteen reittiä. Kaiken lisäksi tuosta yhteydestä ei ole mitään hyötyä, koska se ei voi jatkua kilon läpi katkoitta ilman kallista siltaa. Tämä kuuluu Espoon tunnettuihin päähänpistoihin, turhiin väliin, kuten tuo suurpellosta iso-henttaantien meneillään oleva tiehanke. Aivan turha.
Espoo on täynnä teistä rakennettua eoäjatkumoa ja oikeasti toimivan suurkaupungin julkista liikennettä on aivan mahdoton rakentaa, autoilla on aina pakko ajaa ja niitä on oltava. Muuten täällä ei pärjää.
Rakentajaa mieluummin kehä 2 linjalle metro itään, saadaan poikittain liikenne toimimaan. Näihin kalliisiin pikku pätkii ei kannata verorahoja hukata, kun iso kuva ei toimi.