Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 19
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 20.3.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Varjoisalle leikkipaikalle suuri tarve

Plats för profilbild

Pienen pojan äiti
7. mars 2023 klockan 21.08.21

Vaikka Sorsiksen leikkipuisto ei tällä hetkellä hyvässä kunnossa olekaan, on se auringon paahtaessa ainoa viilentävää varjoa tarjoava leikkipuisto alueella. Sekä Pattisten että Haukiverkon leikkipuistot ovat tukalan kuumia jo loppukeväästä/alkukesästä eivätkä tarjoa suojaa auringolta tai kuumuudelta pienille leikkijöille. Pattisiin ei käy edes tuuli, joten kyseinen puisto on kesällä todella ahdistava. Toivon, että Sorsiksen puisto kunnostetaan ja säilytetään tämä varjoisa vaihtoehto alueemme pienille leikkijöille. Pattisten puistoon voisi harkita puiden istuttamista nykyisten pensaiden tilalle luomaan edes jonkinlaisia varjon paikkoja leikkialueelle. Pienten lasten ei ole hyvä olla suorassa auringonpaahteessa edes uv-vaatteissa.