Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 48
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 23.4.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kuntorata kuntoon

Plats för profilbild

Lähialueelta
20. april 2023 klockan 17.00.28

Kuntoportaat alueelle on ehdottomasti hieno ja toivottu juttu ja sijaintina Kalajärvi palvelee erinomaisesti isompaa aluetta (Kalajärvi, Niipperi, Perusmäki, Röylä, Lahnus jne..). Kalajärvellä kuitenkin on jo nyt kaksi erillisistä kuntoiluun keskittyvää aluetta: Metsämaan kentät ulkokuntosaleineen sekä Kalajärven kuntorata. Siksi kolmannen erillisen kuntoilualueen rakentaminen kuulostaa hieman hassulta ja toivon, että ennen kuin paikka lyödään lukkoon, on selvitetty mahdollisuudet kuntoportaiden rakentamiselle kuntoradan yhteyteen. Sinne ne luonnollisemmin kuuluisivat, monipuolistaisivat kuntoradan aluetta ja palvelisivat yhtälailla (jollei paremmin) sekä alueen kuntoilijoita että uuden koulun oppilaita.