Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 48
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 23.4.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kuntoportaat Kalajärven kuntoradan yhteyteen

Plats för profilbild

Luonnon ystävä
23. april 2023 klockan 11.19.32

Ehdoton ei kauniin kalliorinteen rakentamiselle. Kalajärvelle on muutettu luonnon vuoksi, ei rakennetun ympäristön vuoksi. Itse asiassa koko kalliomuodostelma aina Hiirisuon pellon päästä Santaharjuntielle asti pitäisi suojella tai laittaa rakennuskieltoon. Upea luonnonmuodostelma!

Erittäin hyvä paikka kuntoportaille löytyy Vihdintien toiselta puolelta Kalajärven kuntoradan yhteydestä, kuten moni muukin palautteen antaja on kirjoittanut. Sieltä löytyy valmis parkkipaikka, valaistus, bussilla pääsee, koulu aivan vieressä. Sinne pientä lisäpanostusta, uudet kuntoiluvälineet, parkkiksen laajennus ja kuntoportaat. Miksi rakentaa uutta huollettavaa aluetta, kun valmis rakennettu paikka paremmalla sijainnilla on jo olemassa. Kuntoportaat ok, kunhan sijainti on järkevä, eikä pilaa hienoja luonnonkallioita.

Plats för profilbild

Kalliot rauhaan
23. april 2023 klockan 22.55.12

Samaa mieltä, tosi hyviä pointteja. Ko. kallioalue olisi suojelun arvoinen. Pururadan alue uuteen uskoon, siellä kunto kasvaa niin nuorilla kuin vanhemmilla, kun alueeseen hieman panostetaan. Mielestäni kuntoportaita ei edes tarvittaisi, ”normaali” kävelykin on hyvin tehokasta.