Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 4
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 30.4.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kokeilkaa käytännössä ensin

Plats för profilbild

Alueella asuva päiväkoti-ikäisen vanhempi
25. april 2023 klockan 9.44.09

Näyttäisi heti ensin silmään siltä, että pysäiköintialueen sisään-/ulosmeno on taas niin kapea, että siitä mahtuu liikkumaan vain yksi auto kerrallaan. Tämä sama ongelma vaivaa about kaikkia uusia teitä ja risteyksiä nyt tällä alueella ainakin. Kaikki on todella ahdasta ja ennen pitkää aiheuttaa ongelmia. Myös pysäköintialueen leveys on vähän siinä ja siinä mahtuuko siinä sujuvasti parkista kääntymään pois ja tulemaan/lähtemään kuin yksi kerrallaan. Tiedoksi, että yleensä aamulla lapset viedään ja iltapäivällä haetaan, ja usein ajoitus on monella töiden vuoksi samaan aikaan, eli pysäköintiin pitää pystyä tulemaan useiden autojen sujuvasti samaan aikaan. Aamut ja iltapäivät on päiväkodeissa ja kouluissa aina vilkasta aikaa. Oletan ainakin, että yli 10 lasta on tulossa päiväkotiin. Kokeilkaa suunnittelijat tuo ihan käytännössä ensin. Nyt taas hieno piirros, joka on kuin simcitystä, mutta käytännössä kärpäsen kokonen.
Mikäli suunnitelma ei käytännössä toimi, tapahtuu niin, että autoja sirotellaan Palstalaisen tien varteen viedessä ja hakiessa, joka tukkii hyvin katua ja vaarantaa turvallisuutta.
Ja parkkipaikat eivät voi olla samanlevyisiä päikyn parkissa kuin vaikka kauppakeskuksen autoille, koska harvempi päiväkoti-ikäinen tuodaan ilman turvaistuinta, eli ovi vaatii auetakseen oman tilan. Ja jos tilaa ei ole, pysäköinti tapahtuu joka toiseen parkkiruutuun eli suunnitelmassa voi laskea käyttöasteen puoleen. Käytäntöä voi mennä katselemaan minä tahansa aamuna vaikka Niipperin koulun parkkikselle, sisään/ulosmeno on tiukka, ja kouluunmenevät lapset siinä aina tulilinjalla. Pysäköinti tapahtuu jokatoiseen ruutuun ellei tilaa muutoin ole.
Parkkipaikka/saattoliikennepaikka pitää kuitenkin olla, sillä alueella on aika mahdoton liikkua ilman autoa, ja about varmaan 9/10 vanhempi tuo lapsen täällä autolla päiväkotiin pitkien välimatkojen vuoksi että ehtii myös töihin.
Toivon, että huomioitte nuo seikat suunnitelmaan! Kiitos.