Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Tarpeettoman iso aitaus

Plats för profilbild

Jupperilainen koiraihminen
26. april 2023 klockan 20.27.20

Hienoa että ranta kunnostetaan, mutta koirauimarannan suunnitelma vesittää muun virkistyskäytön.
Suunniteltu aitaus on mielestäni aivan liian iso ja se vie käytännössä koko rantaviivan. Eli tuossa ei toteutu tavoiteltu rannan monikäyttöisyys.

Nykyinen ranta ja varsinkin laituri on kesäisin aktiivisessa uimakäytössä siihen asti kunnes sinilevät tulevat. Siinä sivussa on hyvässä sovussa mahtunut uittamaan myös omaa koiraansa. Ranta on lisäksi suosittu levähdyspaikka ja auringonlaskun ihailupaikka ja olisi vähän outoa että sitä varten pitäisi mennä koira-aitaukseen sisään.

Jupperin uimaranta on sijainnillisesti myös pussin perä, esimerkiksi hieman etelämmässä sijaitseva Laaksolahdenlaituri niminen kaupungin ranta voisi soveltua paremmin koirien uimarannaksi. Pitkäjärvi on myös yksi huonokuntoisimmista Espoon järvistä ja sinilevä vaivaa järveä kesäisin, joten senkään takia Pitkäjärvi ei ole järkevä vaihtoehto koko Espoon koira-uimarannaksi.