Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Laiturillinen viihtyisä ranta-alue

Plats för profilbild

Naapuri
26. april 2023 klockan 20.32.34

Hienoa, että ranta kunnostetaan. Nyt se on epäsiisti. Naapurissa asuvana voin todeta, että se on etenkin kesäisin, ja myös kauniina talvipäivinä, kovassa käytössä. Rannassa uidaan, hengaillaan, ongitaan, uitetaan koiria ja lähdetään järvelle veneellä, suksilla tai kävellen. Laituri on hyvin tärkeä! Toivoisin, että se jää. Tarvitseeko alue aidata? Se, että siitä voivat uida ihmiset ja koirat, kuten nytkin, olisi minusta mukavaa. Iso parkkipaikka ei ole tarpeen ja ehkä hillitsisi vähän iltahengailua. Rantapenkereen loiventaminen kuulostaa hyvältä, sillä näin koko ranta olisi enemmän käytössä. Myös penkit ovat hyvä idea, sillä moni pysähtyy siihen katselemaan maisemia lenkillään.