Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Ranta kaikkien käyttöön

Plats för profilbild

TPT
27. april 2023 klockan 11.20.30

Alueen asukkaana olen samaa mieltä kuin usea aikaisempi kommentoija; miksi alueen asukkaille tärkeä paikka pitää rajata vain koirille? Nyt jo on toiminut hyvin se, että tähän pieneen ranta-alueeseen on mahtunut hyvin niin koirien uittajat /ulkoiluttajat, veneilijät, uimarit, onkijat, melojat, valokuvaajat, piknik kävijät, eli ranta ollut tosi monipuolisessa käytössä. Vaikka itsellänikin on koiria, tuntuu todella tylsälle että kiva paikka rajataan vain koirien käyttöön, eteenkin kun järven kunto on mitä on.

Voisiko Espoon kaupunki kuunnella aidosti asukkaita ja kunnostaa rannan kaikkien käyttöön? Älkää vahvistako surullisenkuuluisaa espoolaista stereotypiaa sillä, että rakennatte kivan luontopaikan täyteen parkkipaikkoja ja turhaa rajaatte sen käyttöä. Autolla ei tarvitse aina päästä viereen, virkistysalueelle voi vaikka kävellä tai pyöräillä, kuten 95% rannan käyttäjistä jo tällä hetkellä tekee.

Siivosusta alue kyllä kaipaa, ja sitä on asukkaiden toiveesta paljon toivottukin. Vanhat, rikkinäiset veneet pois, hiekkakasa pois ja pari penkkiä tilalle. Ja laiturin pitää pysyä paikoillaan, sieltä on hienoa ihailla järven maisemia ja vuodenaikojen vaihtelua.