Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Älkää pilatko Surffirantaa!

Plats för profilbild

TM
29. april 2023 klockan 23.48.16

Surffiranta olisi tosiaan pienen ehostuksen tarpeessa, mutta en osaa edes sanoin kuvata, miten paljon tämä nykyinen suunnitelma minua alueella asuvaa harmittaa. Sekä koira-aitaus että Rantatien leventäminen että parkkipaikat. En voi olla ainoa, joka rakastaa nykyistä hiekkatietä sekä surffirantaa laitureineen. Kävelemme siellä lähes päivittäin pienten lastemme kanssa. Tiellä ei liiku paljon autoja ja päiväkoti-ikäinen voi potkupyöräillä siellä ja ihailla naapurin kana-aitausta jne. Kävelemme usein laiturille ja haaveilemme omasta soutuveneestä. Missä me sitä sitten säilyttäisimme, jos surffiranta aidataan? Mistä edes laskisimme sen vesille? Mistä lapsemme onkisivat? Uimarannan laituriltako? Meillä ei ole omaa rantaa ja mökkiä, kuten ei varmaan monella muullakaan. Tämä suunnitelma on toteutuessaan iso särö rakkaassa idyllissämme. Ja kuten yllä todettiin, tuntuu ettei näitä suunnitelmia ole tehty jupperilaisia ajatellen. Tässä on nyt tehty muualla Espoossa asuville koirauimaranta paikkaan, jonne on muualta Espoosta hankala päästä. Sitten muutetaan vielä rauhaisan alueen luonne leveällä asfalttitiellä ja parkkipaikoilla. Aika takaperoista suunnittelua. Jos koirarantaa suunnitellaan muualta tulevat espoolaiset mielessä, niin autoilijat voisivat hyvin ajaa jonnekin, minne koiraranta paremmin mahtuu ja missä vesi ei ole niin sinileväistä kuin Pitkäjärvessä (järjetöntä siinäkin mielessä ajeluttaa tänne ihmisiä ympäri Espoota, kun kyse kerta tosiaan on yhdestä Espoon huonokuntoisimmasta järvistä https://www.lansivayla.fi/paikalliset/1805233). Toivottavasti asiasta päättävät lukevat näitä kommentteja ja antavat niille jotain painoarvoa. Toivottavasti arvostatte jupperilaisten mielipidettä sen verran, että harkitsette vielä vakavasti näitä nykysuunnitelmia.