Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Huonosti suunniteltu järjenvastainen idea

Plats för profilbild

Mitähän ihmettä
1. maj 2023 klockan 21.06.20

Samaa mieltä monien aiempien kommentoijien kanssa. Tätä rantaa saa ehostaa, mutta nimenomaan paikallisten asukkaiden ja ihmisten tarpeista lähtien.

Leikkipuisto, urheilukenttä, ulkoliikuntatelineet, laituri, uimapaikka, veneet, yhdessäolo, rauhallinen maisema. Nuo, ja paljon muutakin, toteutuu nyt. Tämä idea ei kehittäisi mitään vaan pilaisi jo toimivan kokonaisuuden.

Mistäköhän ihmeestä tällainen ajatus on edes siunaantunut? Eihän tässä ole järjen hiventäkään.

Yksi seikka, joka ei ole vielä tullut kommenteissa esiin, ovat veneoikeudet. Monella alueen asukkaista lienee veneoikeus laiturialueen tuntumaan. Miten sen kanssa juridisessa mielessä toimittaisiin?

Ja ymmärtääkseni jonkinlainen logiikka näissä suunnitelmissa pitäisi liittyä alueen arvonmuodostukseen. Monelle on ollut tärkeää alueen valinnassa juuri tuo ranta sekä alueen rauhallinen ilmapiiri. Sekö nyt sitten haluttaisiin muuttaa? Täysin käsittämättömän typerää.

Ei missään nimessä koirauimarantaa Jupperiin.