Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Uimaranta uimareille

Plats för profilbild

Urheilupuistoon!!!!
2. maj 2023 klockan 22.50.29

Miksi ihmeessä juuri tähän kohtaan rakennettaisiin uimaranta koirille? Mielestäni typerä idea sillä autoilu lisääntyisi huomattavasti tiellä ja alueella liikutaan paljon jalkaisin. Ympäristö muuttuisi liikaa.

Laittakaa koirat uimaan nyt ihmeessä urheilupuiston viereen missä olisi myös autoille parkkitilat.!!! Siellä tarvitaan muutenkin vaativia silmiä kun rikollisuus kasvaa ja tihutyöt. Jos koirauimarantaa tulis urheilupuiston yhteyteen , hieman syrjempään , voisi tämä rauhoittaa ilkivaltaa ja vähentäisi kustannuksia parkkitilasta! Lisää kunnon kävijöitä urheilupuistoon ja sinne kunnon valvonta! Urheilupuistoon kaikki mahtuisivat! Urheilijat , uimarit , lapset, koirat…