Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Vaihtakaa koirauimarannan sijainti

Plats för profilbild

Jupperilainen
3. maj 2023 klockan 10.31.08

Yritin miettiä, miten parhaiten vastata "tehtävänantoon" eli koirauimarannan luonnosta koskien "Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida?"

Mutta tässä on nyt ristiriidassa kaksi asiaa... Kaikille espoolaisille toimiva koirauimaranta saavutettavassa paikassa ja nykyisen rannan viihtyvyys/toimivuus jupperilaisesta näkökulmasta. Voisin kommentoida, kuten muutama yllä, että tehkää pikkasen pienempi aitaus, jättäkää tilaa veneilijöille (itsellänikin rantaoikeus/veneoikeus, jonka toteutumista aion valvoa) jne. Mutta se ei ehkä palvelisi kuitenkaan koirauimarannan käyttäjiä? En tiedä, minkälaisia volyymeja koirauimareita tänne odotetaan, mutta liikenneyhteyksien pitäisi olla huomattavasti paremmat ja parkkipaikkoja riittävästi ja koirilla tilaa riehua jne. Tuo kaikki taas sotii jyrkästi sitä vastaan, mitä jupperilaisena tahdon surffirannalta ja sen tienoolta. Tahtoisin surffirantaan vain maltillista ehostusta: penkkejä, siistimistä, laituri, rikkinäiset veneet pois, grillauspaikka. Ei parkkipaikkoja, aitauksia eikä tien leventämistä.

Ehkä kommentistani loistaa vahva NIMBY... Mutta miksi rakentaa koirauimaranta paikkaan, jonne on lähtökohtaisesti huonot yhteydet? Miksi pilata toimiva ranta alueen asukkailta? Miksi tuoda koirat levärantaan uimaan? Päällimmäisin ajatukseni on, että koirauimarannalle on valittu erittäin epäsopiva paikka ja se on se mikä pitäisi suunnitelmassa ensimmäisenä korjata.