Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Parkkipaikat ja kulku Espoon suunnitellulle 2. koirauimarannalle

Plats för profilbild

Neiti-C
4. maj 2023 klockan 7.53.51

Rantatien suunnitelma vaikuttaa todella massiiviselta. Parkkipaikkoja on suunniteltu 18 kentän laidalle ja 15 Rantakulmaan. Mielestäni n. 8 parkkipaikkaa riittäisi. Rantatietä levennetään nykyisestä 3 metristä (millä on pärjätty hyvin) 5 metriin sitten on 3 m nurmetus kaistale ja sitten 3 m kevytliikenneväylä. Eli nykyisestä 3 metrin sivutiestä tie levenee 11 metriin ja leikkaa lasten leikkialueesta osan pois. Mielestäni kevytliikenneväylä pitäisi rakentaa kiinni tiehen(4 m leveys riittäisi) niin leikkipaikka ei pienenisi ja idyllinen miljöö säilyisi. Lisäksi rakennetaan täysin turha kävelytie neljän omakotitalon välistä, joka taatusti häiritsee heidän kotirauhaansa. Työt aloitetaan toukokuussa, eli pitäisi nopeasti heti ensi viikon alussa reagoida harri.tanska@espoo.fi ja esa.rauhala@espoo.fi päättävät asiasta. Ainakin Rantatie pitäisi rakentaa kapeammaksi, kolmen metrin nurmetus pois välistä ja kevyen liikenteen väylä kiinni Rantatiehen . Rantakulman parkkipaikka on täysin turha, pilaa omakotitalojen rauhan. Miksi tuetaan autoilua näin massiivisella rahalla, kun autoilua pitäisi vähentää. Espoon kaupungille tämä on kallis rakennusprojekti, jos tie rakennettaisiin kapeammaksi ja Rantakulman parkkipaikoista ja kentän laidalle rakennettaisiin vähemmän parkkipaikkoja, viihtyisä miljöö säilyisi.