Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Vähemmän on enemmän

Plats för profilbild

ES
4. maj 2023 klockan 19.32.47

Voisiko mitenkään ajatella, että ranta säilytettäisiin mahdollisimman luonnonmukaisena ilman turhaa rakentamista? Siistimistä tietysti tarvitaan, rähjien veneiden poistamista ja laiturin kunnostamista. Iso roskis on hyvä, mutta kunpa sitä vielä tyhjennettäisiin! Pohjoislaidan puita voisi vähän harventaa ja nurmikkoa lisätä rannalle. Kertakäyttögrillien kielto olisi paikallaan. Muutama parkkipaikka mahtuisi kuntoilualueen viereen tien toisella puolelle. Venerannan vesirajaan voisi rakentaa kulkuväylän ja veneiden talvipaikat miettiä. Ketkä omistavat kaikki nämä veneet? Olen vuosikymmeniä käynyt kävelyllä rannassa melkein päivittäin. Vuodenajasta ja säästä riippumatta en ole koskaan ainoa piipahtaja. Monenlaista käyttäjää, mutta en ole koskaan nähnyt kenenkään lähtevän veneellä, kanootilla kyllakin. Puron eteläpuolella lilluu vedessä veneitä. Sinilevä on se ongelma, jonka poistamiseen paukut pitäisi panna. Tärkeintä olisi säilyttää huikea avara maisema, joka muuttaa ilmettään päivittäin keskiaikaisen Kuninkaantien varrella. Suunnitteluun pitäisi ottaa mukaan paikallisten asukkaiden asiantuntemusta. Avoin tilaisuus kaikille kiinnostuneille?