Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Koirat uitetaan meressä ei järvissä

Plats för profilbild

Koirille kyllä rakennetaan mutta ei lapsille
7. maj 2023 klockan 20.43.50

Erikoista kun lukee rannat luiskataan turvalliseksi laskeutua järveen, rannat siistitään ym ym. Ihmislapset saa koittaa etsiä turvallisen menoreitin. Pitkäjärvi joka ei muutenkaan ole vesistöllisesti huippukunnossa sekö pitää sotkeä koiran jätteisiin ja kuljettavat turkissa punkit järveen. Tehkää asumattomalle merenrannan läheisyyteen jos ylipäätään niille pitää tehdä uimapaikka. Tähän asti jokapaikassa on kavahdettu sitä että likaiset ja pahanhajuiset koirat päästettäisiin järviin. Se on jyrkästi kielletty. Hoitakaa ensin kaikki koirat verolle. Kyllä taas lumien sulaessa on tullut hirveä määrä koiran passaa näkyviin joka tarttuu kenkiin. Pikkupoikaa ulkoiluttaessa olen kolmesti astunut koiran pakkaan tänä keväänä. Kyllä suututtaa välinpitämättömät koiraihmiset. Hävetkää nyt pitäisi verorahoilla kustantaa järvenpilaaminen. Jyrkkä EI