Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 82
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 10.5.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Viedäänkö Jupperin asukkailta viimeinenkin järven virkistyskäyttömahdollsuus?

Plats för profilbild

jukkis
9. maj 2023 klockan 22.37.41

Vaikka pitkäjärven veden laatu ei ole niitä parhaimpia, on se kuitenkin kaikille Jupperin asukkaille ainutlaatuinen ja lähellä oleva virkistysmahdollisuus.
Valitettavasti Pitkäjärven rannoilla ei ole paljonkaan sellaista rantaa, joka mahdollistaisi muille kuin rantatonttien omistajille järven virkistyskäytön.
Jupperinranta on ollut monille Jupperilaisille ainoa mahdollisuus säilyttää venettä, vaikkakin veneidenkin säilytyspaikat ovat olleet todella kortilla, ja varmaan estäneet monen asukkaan veneenhankintasuunnitelmat.

Lisäksi Avantosaukkojen laituri on ollut monelle perheen pienimmälle se ainoa paikka, jossa onkimista on voinut opetella.

Mielestäni Jupperinrantaa pitäsikin mieluummin muuttaa niin, että osa rannasta (järvelle päin katsottaessa oikea puolisko viistettäisiin helppokulkuiseksi, rannassa ja rantavedessä olevat kivet poistettaisiin ja veneenmitan päähän rantaviivasta rakennettaisiin rannan mittainen tukeva puomi, johon veneet voitaisiin lukita. Veneitähän tuosta rannasta on jonkin verran varastettu tai rikottu. Meiltäkin varastettiin yksi soutuvene, mutta täksi kesäksi saimme hankittua uuden. Eli eivät ne kaikki veneet ole suinkaan unohdettuja.

Osan rannasta voisi sitten varata koirien uimarannaksi - kyllä siinä molemmat porukat mahtuisivat yhdessä toimimaan.

Tuntuisi todella surulliselta, jos jupperilaisilta vietäisiin viimeinenkin järvenkäyttömahdollisuus (sitä surkean ahtaassa paikassa olevaa uimarantaa lukuun ottamatta). Jupperilaiset maanomistajathan omistavat osuuden yhteisistä vesialueista, joten miksi koirien uimarannalla vietäisiin heiltä viimeisetkin järvenkäyttömahdollisuudet?