Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 27
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 29.5.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Pallolajit kannattaa erottaa ulkokuntosalista

Plats för profilbild

Paikallinen
16. maj 2023 klockan 8.11.09

Hyvä suunnitelma! Erittäin tervetullut parannus alueen keskeisinpään puistoon. Erityisesti ulkokuntosali tavoittaa hienosti alueen liikkujat ja asioivat ihmiset.

Pallolajit kannattaa erottaa ulkokuntosalista etäisyydellä tai aidalla. Ei ole mukavaa, jos pitää varoa pallon lentämistä penkkipunnertavan kasvoihin.

Ulkokuntosalilla saisi mielellään olla riittävä määrä laitteita, jotta koko kehon pystyy käymään läpi. Joillain Espoon ulkokuntosaleilla on ollut typistetty valikoima, jolloin paikan käyttö helposti jää vähäiseksi. Havainnekuvan 10 laitetta on aika hyvä minimimäärä, siitä ei kannata tinkiä.

Suunnitelma vaikuttaa niin hyvälle, että kahdellekin pöydälle voisi olla käyttöä.

Näiden ulkona sijaitsevien pingispöytien käyttö näyttää jäävän vähäiseksi, koska ne vaativat omat välineet ja harrastajilla tuppaa olemaan omat pöydät. Ehkä toinen pöytäryhmä pingispöydän tilalle?