Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 10
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 28.5.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Turha ja kallis

Plats för profilbild

Alueen asukas
16. maj 2023 klockan 10.50.20

Suunniteltu ulkoilureittiosuus on mielestäni turha ja kallis. Se palvelee loppujen lopuksi melko pientä käyttäjäkuntaa ja heillekin melko turhaa suuntaa. ulkoilualueet ovat suunnitellusta reitistä päinvastaiseen suuntaan. Ainoat hyötyjät olisivat alueen muutamat omakotiasukkaat joiden kevyen liikenteen etäisyys Kauklahden väylälle lyhenee noin kilometrillä. Mutta näitä käyttäjiä on käsittääkseni todella vähän, ja jo Nissinmäen päällä asuville on etäisyys Kauklahden väylälle miltei sama nykyisiä olemassaolevia reittejä pitkin.

Lisäksi reitti kulkisi korttelin 43034 takapihojen läheisyydessä luoden vieläpä läpikulkuyhteyden. Tämän häiritsisi runsaasti alueen asukkaiden kotirauhaa ja lisäksi alueella runsaana esiintyvät villieläimet (metsäkauriit, jänikset, ketut tms) häiriintyisivät ja niiden elintila kapenisi entuudestaan. Metsäkauriiden ja valkohäntäpeurojen osalta tämä tarkoittaisi luultavasti lisääntynyttä riskiä kolareista Kauklahdenväylällä mitä ei ole suunnitelmissa huomoitu.

Osuus nykyisen Nissinpuiston parannuksesta ja parkkipaikasta on kuitenkin kannatettava.