Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 10
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 28.5.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Tätä ei jatkoon

Plats för profilbild

Luonnon puolesta
22. maj 2023 klockan 13.52.40

En kannata tätä hanketta seuraavista syistä:
- Mopopojat saavat suoran valvomattoman rallireitin Kauklahden väylälle koko Vanttilan alueelta. Tämä häiritsee naapureita ja on vaarallista alueen muille käyttäjille. Mopot pysykööt niille suunnitelluilla reiteillä.
- Alueen luonto ei tykkää. Metsäkauriit juoksevat autojen alle.
- Minäkin ulkoilen keskuspuiston alueella, mutta eihän tämä reitti siihen auta. Jos taas joku haluaa Saunalahden suunnalta ulkoilla keskuspuistoon, niin siihen on reitti jo olemassa Harmaalaaksossa, vain parinsadan metrin päässä tästä reitistä. Samoin Kurttilan suunnasta tulijoille on reitit jo olemassa.