Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 16
Diskussion 3 dagar, 21 timmar kvar | Espoon kaupunki

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Öppet: 21.5.2023 - 4.6.2023

Slutdatum: 4.6.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer Pratbubbla Svara

Hyvä suunnitelma

Plats för profilbild

Koiran omistaja
22. maj 2023 klockan 9.13.45

Suunnitelma näyttää hyvältä ja hienoa, että on huomioitu myös viereisen parkkipaikan kulkuyhteydet, että ei tule oikomista. Toivoisin lähimmälle parkkipaikalle roskiksia, koska nyt lähin on vasta hiekkatiellä ja ihmiset eivät tahdo laiskuuttaan kävellä tuonne asti.

Suunnitelman luonnoksesta ei käy ilmi, että säilytetäänkö Rosopolun heinäkasvillisuus. Ne toimii hyvänä näköesteenä ja ovat näyttävät joten toivoisin, että niitä ei leikata pois aidan tieltä vaan pidetään huoli, että ne jäävät kasvamaan normaalisti.


Svara

Hur mycket är 6 + 6?