Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 33
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 4.6.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Erittäin huono sijainti

Plats för profilbild

Lähiasukas
24. maj 2023 klockan 16.08.05

Yhdyn edelliseen kommentoijaan, että koira-aitaukset ovat aivan liian lähellä asutusta. Osaan asunnoista ei täyty 100 metrin etäisyys, joka tämän tapaisissa hankkeissa tulisi olla. Eli taloja on mm. 67 m, 71 metrin ja rakentamattoman tontin (kuninkaankartano) suhteen vain n.70 m päässä, ja osa taloista on suorilla näköyhteyksillä. Koirien haukkuminen/äänimelu tulee häiritsemään yllättävänkin aikaisin aamusta ilta/yömyöhään (kts. aitauksien aukioloajat). Suora ote liitteestä Koirapalvelukuvauksesta (s.3): "Yleisimpiä koira-aitauksista lähiympäristölle aiheutuvia ongelmia ovat haukuntamelu ja hajuhaitat. Asutuksen ja aitauksen välille on jäätävä riittävä välimatka. Hiljaisilla ja väljillä esikaupunkialueilla etäisyys on noin 100 metriä, ellei maasto tarjoa erityistä suojaa. ... . Kaikuminen korostaa haukuntaääniä ja suora näköyhteys asunnoista pahentaa kokemusta häiriöistä". Mitkään näistä suosituksista eivät täyty nykyisen suunnitelmaluonnoksen osalta, joten koira-aitauksien paikka ei voi olla ehdotettu sijainti.