Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 33
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 4.6.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Meluhaitta otettava tosissaan

Plats för profilbild

Haitat huomioon
31. maj 2023 klockan 21.57.31

Suunnitelmassa lukee "..Tämän toivotaan näin myös vähentävän koira-aitauksen käytöstä syntyvää melua.."
Tämä ei riitä todellakaan ratkaisemaan meluhaittaa joka tulee olemaan vakava. Laaksossa kaikuu koirien vinkuminen saati sitten haukunta todella voimakkaasti jo nyt.
Jos muiden kommenteissa otettuja huomioita ei oteta tosissaan ja huomioda oikeasti, onko koirilla tulevaisuudessa turvallista olla alueella?
Sijainti on liian lähellä asutusta, jos kerran joillain on jopa alle 100m omaan taloon. Aitaus on suunniteltu myös laakson pohjalle, joka todellakin on väärä paikka aitaukselle juurikin esimerkiksi tämän meluhaitan suhteen.
Lisähuomioina "hiljaisuus"22-07 on aivan liian lyhyt väli, kun hakunta kuuluu talojen sisälle ja perheissä lapset menevät nukkumaan jo yleensä ennen klo 22, on tuo hakunta haitaksi.
Myös koiran omistajana kannustaisin omistajia perinteisiin kävelylenkkeihin, enkä liikaa näihin aitauksiin.