Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 33
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 4.6.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Koirapuiston sijainti liian lähellä asutusta!

Plats för profilbild

Kuormittavaa
2. juni 2023 klockan 15.03.24

Ymmärrän koirapuiston tärkeyden ja hyvä, että sellainen löytyisi verrattain läheltä, MUTTA terve järki ja lainalaisuudet kertovat, että tämä sijainti ei nyt ole se oikea sijainti. Kuten joku jo kommentoikin, ei myöskään voida sivuuttaa niiden mielipiteitä, joille koituu tästä selvää PÄIVITTÄISTÄ, arkea kuormittavaa haittaa. Kokemusta on itsellä siitä, että kun jokin päätöksiä tekevä taho saa idean päähänsä uudesta rakentamissuunnitelmasta, niin se runnotaan läpi vaikka väkisin, ilman että kenenkään mielipidettä tosissaan olisi kuultu, vaikka mielipiteitä vähän kyseltäisiinkin. --> etsikää siis toinen paikka koirapuistolle, tämä paikka siihen ei nimittäin sovellu.