Kommentteja maatalousreformista

Pratbubbla 11
Diskussion 1 år, 11 månader kvar | [:] Juudean esivalta [:]

Kerro analyysisi reformista.

Basuppgifter

Öppet: 25.6.2023 - 1.12.2025

Slutdatum: 1.12.2025

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer Pratbubbla Svara

näkökulma

Plats för profilbild

janne
25. juni 2023 klockan 11.19.51

eun pitäs usan kanssa tukea geenimuntelua ja maataloutta siten että pienet maat ois tasavertaisia ja järkevää ilmastopolitikkaa

Användarens profilbild - Kiltamestari

@Kiltamestari
25. juni 2023 klockan 11.30.58

Geenimanipulointi on kokeellinen teknologia eikä se kuulu ekosysteemiin vaan laboratorioon yhtä visusti kuin muutkin GMO kokeet kuten koronavirus Wuhanin labrassa.

Syitä miksi geenimanipulointi on kokeellinen teknologia, on monia, suurin niistä epigenetiikka jota tiedemaailma vielä vähän aikaa sitten piti naurettavana ja mahdottomana ajatuksena, nykyään se on intensiivisesti tutkittu tieteenala kun on myönnetty että Darwin ja Lamarck olivat kummatkin oikeassa:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Epigenetics

Ekosysteemillä ja ihmisten terveydellä, ei pidä tietenkään ottaa riskejä. Täten tämä kokeellinen teknologia, geenimanipulointi, kuuluu labroihin: ei ruokaympyrään.

Sitäpaitsi, on aika lapsellista olettaa että ihminen voisi parannella evoluution pitkäjänteistä työtä. Tuskinpa koskaan saadaan mitään parempaa aikaiseksi, mitä on jo luonto luonut. GMO on vain rahan takia, koska geenejä voi patentoida kuten suomalainen Solar Foods aikoo alkaa myymään geenimanipuloitua mikrobiaan ensi vuonna.

https://patents.google.com/patent/WO2021084159A1/en


Svara

Hur mycket är 9 - 1?