Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 36
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 4.9.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kustannukset karkaavat tällä tavalla

Plats för profilbild

HaZe1984
16. augusti 2023 klockan 23.28.09

Kun katsoo tätä suunnitelmaa niin halvemmalla saisi tehtyä ympyrän tuohon keskelle ja näin ollen saisi poistettua koko liikennevaloristeys. Kääntyville voisi olla dedikoidut kaistat ja ainoastaan suoraan menijät käyttävät ympyrää. Suunnittelijat voisivat katsoa Espoon Kivenlahden ja Saunalahden ympyröitä mitä on tehty Kauklahden väylälle. Ovat sen kokoisia että mahtuvat tähän suunnitelmaan todella hyvin.

Tässä myös tehdään huomattavia kallio leikkauksia mitkä maksaa todella paljon. Pitäisi kustannustehokkaasti miettiä tarviiko niin tehdä vai pärjääkö ilman niitä. Kun jos tekee ympyrän niin suunniteltu rakenne pienenee huomattavasti.

Alikulut eivät myöskään tarvitsisi olla 3 kpl yksittäistä vaan voisivat yhdistyä ympyrän alla muodostaen risteyksen ympyrän alle. Tässä olisi se hyöty että olet millä tahansa puolella tietä niin ympyrän alittamalla pääset mille puolelle tahansa. Koska on 4 eri suuntaa.

En myöskään ymmärrä sitä että tehdään kävelytie joka yhdistyy Vanhaan Karabacka tiehen mutta ei jatketa sitä tietä 100 metrin päässä sijaitsevaan liikennevalo ylitykseen