Gå till innehållet

Några av funktionerna i e-tjänsten Dinåsikt.fi, såsom Sök-funktionen, har inaktiverats. På detta sätt försöker vi avvärja en eventuell överbelastning av tjänsten på grund av den livliga diskussion som regeringens plan för att avveckla coronabegränsningarna har lett till. Om kommentarsfältet blir överbelastat ber dig pröva på nytt senare. Du kan kommentera här /sv/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Nya Dinåsikt.fi

Välkommen till den nya dinåsikt.fi!

Justitieministeriets tjänst dinåsikt.fi har förnyats. Den gamla tjänsten stängdes den 9 mars och samtidigt ändrades adressen för den förnyade tjänsten till www.dinasikt.fi.

Nu är tjänsten ännu lättare att använda än förut. Funktionerna är smidigare, det är lättare att söka bland innehållet och organisationerna som öppnar projekt i tjänsten har gjorts mer synliga. Tjänsten är tillgänglig för alla och kan användas på alla terminaler.

Tjänsten fungerar på samma sätt som tidigare. Man kan fortsättningsvis öppna och delta i diskussioner och enkäter som gäller olika aktuella teman. Alla pågående projekt finns på sidan Projekt.

Frågor och svar som gäller den förnyade tjänsten dinåsikt.fi finns här.